Beoordelingen van De Burgemeester van Napels Leeuwarden

Recente recensies van De Burgemeester van Napels Leeuwarden

4 sterren na 111 reviews

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een half uur te laat. Smaak prima. Lauw.

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal prima pizza calzone met eveneens lekker voorgerechtje!

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's, bijna een uur later bezorgd dan afgesproken. Twee keer gebeld, twee keer te horen gekregen dat de bezorger binnen enkele minuten bij ons zou zijn.

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

27 euro voor twee taaie koude pizza's aan m'n deur.... Ik denk het niet meer, wat jullie?

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, maar iets te snel ;-p pizza's waren helaas té kort in oven geweest: deeg lastig te snijden en eten was te snel al koud, heel jammer.

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd weer superlekker en snel bezorgd!

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Niet de juiste pizza’s gekregen. Ik had 2 kleine pizza’s besteld. Kreeg margharita’s

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de knoflook in de Carbonara aangebrand en smaakte bitter. De garnalen pasta en de pizza waren gelukkig beter van smaak, evenals de Primitivo. Dat is een topper.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, goed op temperatuur en lekker!

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere pizza’s, keurig op tijd bezorgd en nog goed op temperatuur!

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk bereid. Vooral het assortiment vegetarische voorgerechten is onze favoriet. De lasagne was ook lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect!

, 20-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Superservice! Op bestelde tijd klaar.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza’s waren ok, maar niet spectaculair. De lasagna van aubergine was echt niet lekker: aubergine niet gaar, saus smaakte simpel naar tomaat. We hebben het niet opgegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Pizza was GOED

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Had wel iets beter belegd kunnen worden. Met extra ui en extra vlees nog minimaal belegd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en op tijd bezorgd

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste pizza's van Leeuwarden.

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zowel de pizza als de pasta waren lekker. Pizza heeft een heerlijke bodem! Hoeveelheid pasta was ook ruim voldoende. Tip; Snij de pizza alvast voor, dat is fijner voor de klant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd superlekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Great pizza as always! Thanks.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerlijk gezegd viel het echt tegen. De pizza was wel ok. De pasta’s waren echt slecht: bijna geen vulling, slechte kwaliteit van pasta zelf. Bezorging was ook niet goed: er lag pasta naast het bakje, en het was lauw. De pizza ook trouwens. Erg jammer.

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Jullie eten vind ik over het algemeen heerlijk! Ook de spinaziesalade die ik gister had besteld was qua smaak goed, alleen vond ik het voor €13 wel een heel karig maaltje. Voor dat geld verwacht je minstens een salade die kan fungeren als maaltijd en niet als een soort side-salad :-)

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pasta’s waren onder de maat Droog en vrij smakeloos

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alle pizza’s vonden we lekker, behalve de Margaritha, deze was niet zo smakelijk.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger had de bestelling scheef in de tas gehad. Alles was van de pizza’s afgebelde waardoor de doos en bende was en de bodems helemaal nat.

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer een heerlijk diner!!! Netjes op tijd, warm, niet door elkaar geschud. Gewoon lekker goed eten.

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s en snel geleverd!

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zoals gewoonlijk weer top. En de bezorging super snel en netjes.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, lekkere smaken ook in een thuisbezorg situatie. Aanrader

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza's, redelijke bezorgtijd en goed goeiinformeerd.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect!

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza. Helaas lange bezorgtijd, 1 uur en 45 minuten. Na 1 uur en 20 minuten maar eens gebeld waar de pizza bleef (was al 25 minuten onderweg volgens een mailtje). Uiteindelijk werd de pizza na 1 uur en 45 minuten bezorgd. Jammer dat er geen sorry af kon voor het lange wachten.

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vegetatische voorgerechten waren heerlijk, mooi geleverd in een pizzadoos. Lasagne gemaakt van aubergine viel wat tegen, naar ons idee meer tomatensaus met aubergine en een laagje kaas erover. De extra bestelde champignons zaten er niet op.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’ s en precies volgens afspraak bezorgd!

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snelle service

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's en super vers. We hebben er met het gezin van genoten. Pizza's kwamen 15 minuten later dan gepland.

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben genoten van de heerlijke pizza’s!!

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben genoten van de heerlijke pizza’s!!

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste pizza van Leeuwarden!

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We vinden de kwaliteit niet heel geweldig. Was richting snelle hap ipv goede maaltijd... door veel pasta en deeg in verhouding tot andere ingrediënten.

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb per ongeluk een verkeerde beoordeling bij mijn voorgaande afhaalorder gedaan, excuses. Die beoordeling ging over de bezorg-order van salades en pizza’s. Die was laat en koud. De zgn planken (voorgerecht) welke wij om 16.00 hebben opgehaald waren heerlijk!

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was 25 minuten later dan gewenst, de pizza’s waren lauw qua temperatuur.

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten. Was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had graag nog zo'n lekker Perino biertje van jullie er bij besteld. Is dat de volgende keer mogelijk? Zou super zijn! Met vriendelijke groet, Richard

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak is prima. Lekker zelfs. Jammer dat de pizza koud was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren vrij snel koud, de vegetarische groentepizza miste smaak. De pittige salamipizza had een lekkere smaak. Al met al viel het ons toch een beetje tegen tov eten in het restaurant. Wel een hele vrolijke en vriendelijke bezorger😀

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pasta, lekker heet nog toen we thuis kwamen

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

best food, fast delivery

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen no time werd de pizza bezorgd door een zeer vriendelijke en nette jongeman. Zo kan het dus ook!! Ik bestel gauw weer.

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toegegeven, de vorige was het prima, maar deze keer 1 pizza waarschijnlijk gevallen (alle topping op een helft de andere kant niks) en beide een net wel/net niet gare bodem. Jammer.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Aardig personeel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is goed heet, maar voor dat geld vind ik het echt veel te weinig eten. Erg jammer want het is wel goed eten. Er zat ook niks bij aan bijv een salade o.i.d. wat je dan wel verwacht voor dat geld. Sorry maar daardoor bestellen wij niet nog een keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte bezorging en mjummie pizza met lekkere dunne bodem, helaas wordt pizza meestal wel snel koud. En door de koude wind bezorgen, helpt dan ook nog es niet. Desondanks top adresje, aanrader!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dat waren 2 heerlijke pizza's met goede krokante bodem. Ik zal zeker weer voor deze pizzaria gaan.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza en een snelle bezorging!

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was vrij snel.. ik had 18.15 gekozen maar hij was er al om 18.04. Gelukkig was m'n zus net binnen... Verder was mijn pizza wrl lekker maar vrij koud. Prima eten maar niet wauw.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Excellent Pizza as always. Thanks for the tiramisu, fantastic.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de pizza dit keer niet goed. De bodem en korst waren te dik en "deeg'erig". Niet voldoende in de oven gebakken. Bestelling was snel geleverd. 👍

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's. Bezorging was precies op tijd. Top!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spaghetti a la norma Was verrukkelijk een echte aanrader Een pluim voor de kok .

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was prima. Smaak van de pizza voortreffelijk. Ik heb de pizza nog even in eigen oven verwarmd omdat de pizza was afgekoeld. Een logisch gevolgd van bezorgen. Pizza was heerlijk!

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Laat ik beginnen met het positieve: de bezorging was exact op de afgesproken tijd. Helaas waren de pizza's niet best: de bodem was van leer: onsnijdbaar zelfs voor pizza messen. Slechts twee derde van de oppervlakte was belegd met de ingrediënten en dan nog behoorlijk zuinig, ondanks de gevraagde extra's. Zo at je dus voornamelijk korst. En die was juist niet lekker. Een behoorlijke tegenvaller!

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

La pizza era buonissima, Spero di poter tornare al piu presto a mangiare nel vostro Ristorante. cordiali saluti GABRIELLA

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk, bestelling was wel 25 min later dan aangegeven

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk. Allemaal lekker. Pizza pera tongstrelend pareltje! Venkelsalllade ook verrukkelijk. Alle 3 de desserts top. Alles heerlijk vers en met liefde bereid. Jammie.

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd en heerlijk eten

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service!! Echt genoten van de pizza. Voordeel van de lockdown dat de Burgemeester van Napels pizza weer bezorgd worden!

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Drie pizza’s besteld voor afhaal. Terwijl ik wacht worden de pizza’s klaargemaakt en in de houtoven geschoven. Binnen twee (!) minuten zijn ze klaar en loop ik met de dozen in de hand 200m verderop naar mijn huis. Daar zijn de pizza’s lekker opgesmikkeld. Krokante bodem, goede ingrediënten niet te overdadig. Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker zoals altijd en snel geleverd!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak van de pizza’s was meer dan prima, maar helaas lauw geleverd. De portie tiramisu was aan de kleine kant.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kan niet wacht totdat we weer in de zaak terecht kunnen, maar eten was prima! Voor herhaling vatbaar.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super netjes af tehalen. Heerlijk eten !

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bodem was zeer vochtig en slap het leek meer op een pannenkoek.

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was lekker warm en prima qua smaak. De cheesecake was extreem droog en kruimelig, terwijl de bodem zacht en nat was. Het geheel smaakte vooral naar karton, waarschijnlijk door het doosje waar het in zat. Ik denk dat het me vooral tegenvalt omdat ik juist die cheesecake erbij moet bestellen om het te kunnen laten bezorgen.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was echt heerlijk! Met name de pasta's en salades waren heerlijk van smaak en echt vers! Voor herhaling vatbaar :-)

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De tagliatella Bolognese viel mij tegen. I.p.v. een dikke gehaktsaus, gemaakt met rundvlees waar ik om moest zoeken. De smaak was flauw. Niet voor herhaling vatbaar.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk als altijd, jammer dat we niet in het restaurant mogen genieten van de pizza's en peroni's, maar dat komt hopelijk snel weer. Wij kunnen niet wachten!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uiteraard Pizza’s van burgemeester-kwaliteit. Dat zit wel goed...Wel een paar minpuntjes... Bezorging was 20 minuten te laat Pizza’s waren nogal lauw We hadden een vegetarisch vooraf (Allerlei hapjes) deze zaten allemaal bij elkaar in een doos. Deze doos was op z’n kant vervoerd: alles zat door elkaar. Resultaat: Een door elkaar gehusselde mêlee van brood, groenten, kaas en saus. Tip: een doos met allerlei vakjes zou beter zijn

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza, vlotte bezorging.

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker pizza's gegeten.

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere spaghetti, heerlijke tiramisu en snelle bezorging!

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en heel snel bezorgd,binnen 20 min..Toppie

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lang leven de lockdown Burgemeester van Napels bezorgd weer. Kwaliteit ingrediënten op een goede structuur knapperigheid bodem. ‘Helemaal mooi’ dus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerlijk gezegd is het vaak veel beter geweest.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden 4 pizza's besteld en ze smaakte echt heerlijk! Goede bodem en precies zoals een italiaanse pizza belegd hoort te zijn. Helaas had 1 pizza rucola en was deze er niet bij geleverd. Maar verder was het echt heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s, snelle en goede bezorging. Wij bestellen zeker nog een keer :)

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Genoten. Chocoladetaartje is een echte aanrader.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was lekker, maar bij aankomt lauw. Hij zat ook niet zo netjes in de doos.

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, lekker. Echt een topper!

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lasagne was niet zoals die hoort te zijn en de pizza’s misten smaak.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij jullie in het restaurant eet ik altijd heerlijk! helaas waren de pizzas die wij besteld hadden helemaal koud en slap.. echt heel erg jammer. We hebben hier niet van kunnen genieten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten van de vier verschillende pizza's en desserts. De bezorging was ook mooi op tijd. Mooie mogelijkheid om te blijven genieten van het top restaurant.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was top. Maar 50 minuten (!) later dan afspraak.

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating